nieuwsbrief!
nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, u ontvangt regelmatig nieuws over ons platform en de nieuw geplaatste films.

Geef een geldig emailadres in

Belevend BeekInwoners, ondernemers en de gemeente Beek gaan gezamenlijk aan de weg timmeren om de aantrekkelijkheid van Beek als woonplaats, winkelcentrum en vestigingsplaats voor ondernemers nadrukkelijker onder de aandacht te brengen.

Dat doen ze middels een promotiecampagne met als centrale motto Belevend Beek. Die slogan draagt de dynamiek uit van Beek als een plaats met ambitie waar altijd en overal iets te beleven is en waar permanent geïnvesteerd wordt in de toekomst.

Beek wil zich onderscheiden met deze promotieactie door er een campagne van te maken die wordt uitgedragen door alle geledingen in de gemeente. Van verenigingsleven en vrijwilligers, tot het bedrijfsleven en individuele inwoners. Zij vormen het gezicht van de campagne die in principe vier jaar duurt.

Bekijk ook de website van Belevend Beek en het Belevend Beek Magazine.

www.belevend-beek.nl
www.belevendbeekmagazine.nl

 


EuregioBizz MagazineBekijk het digitaal magazine waarin u veel informatie vindt over grenzeloos ondernemen, aangevuld met ervaringen uit de praktijk.

Klik hier voor het magazine Landgraaf >

Klik hier voor het magazine De cramignon >

Klik hier voor het magazine Kerkrade >

Klik hier voor het magazine Eijsden-Margraten > 

EuregiobizzWelkom bij EuregioBizz.tv. Een platform voor films die uw regio, de Euregio, in beeld brengen. Naast de functie van platform stellen we ons een economie versterking van Zuid-Limburg en de daarbij behorende grensstreek ten doel. Met de focus op informeren en inspireren en de stap over de grens te wagen. Gecombineerd met het nodige kijkgenot voor iedereen aan alle kanten van de grenzen. Lees meer >>